Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Locaţie: Casa Ştiinţei şi Tehnicii din Craiova
Două târguri la un loc – Doljconstruct şi Agrotex şi-au deschis porţile
0 Publicat la 9 mai 2014, ora 15:26, 8200 / 3933 afişări Claudia Vascău
Nota medie 6.0/10 din 1943 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Mai mult de 50 de producători şi distribuituri din România participă în aceste zile la târgurile Doljconstruct şi Agrotex, desfăşurate concomitent la Casa Ştiinţei şi Tehnicii din Craiova.

Aflat la cea de-a XVII-a ediţie, târgul Doljconstruct adună laolaltă constructori şi distribuitori de materiale de construcţii din întreaga ţară. Participarea este destul de numeroasă, iar clienţii pot alege dintr-o multitudine de oferte. Printre expozanţi se numără Romfer Construct, care îşi aşteaptă clienţii să vizioneze diverse obiecte de mobilier de grădină. Preţurile sunt accesibile, motiv pentru care, de când a început târgul, au apărut şi primele comenzi. “Târgul a început joi şi am primit deja comenzi pentru terase şi foişoare. Preţurile sunt accesibile, iar oamenii sunt încântaţi de calitatea materialelor şi a produselor noastre”, a afirmat un reprezentant al Romfer Construct. La târg participă, de asemenea, Miso SRL, companie specializată pe oferirea de servicii de consultanţă, cursuri de securitate, sănătate în muncă şi protecţia muncii.

Simultan cu Doljconstruct se desfăşoară şi cea de-a XXIII-a ediţie a târgului Agrotex, unde sunt reuniţi producători şi distribuitori de maşini şi utilaje agricole, material de însămânţări, sisteme de irigaţii sau echipamente pentru industria alimentară.

Cele două târguri pot fi vizitate până pe data de 11 mai.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro