Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Chioşcarii se conformează
Şi Valea Roşie are magazinul ei frumos
0 Publicat la 2 iunie 2014, ora 15:23, 13008 / 4700 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 2235 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
În piaţa din Valea Roşie s-a deschis al doilea chioşc realizat după noul regulament. Investiţia a depăşit 15.000 de euro şi este al doilea de acest gen din Craiova, construit după standardele stabilite de autorităţile locale.

Deşi mai avea un magazin, Sorin Goiceanu a decis să îl dărâme şi să îşi facă unul modern, după noul regulament al primăriei. După ce a consultat proiectul, a dat drumul la treabă. Şi-a angajat o echipă de oameni şi s-au apucat de lucru. Cei opt muncitori au terminat treaba în aproximativ 3 săptămâni. “Noul proiect al primăriei este unul foarte bun. Eu sunt foarte mulţumit de el şi cu această ocazie se mai schimbă faţa oraşului şi ne apropiem şi noi de standardele europene”, a declarat Sorin Goiceanu, patronul magazinului. Investiţia de 15.000 de euro în magazinul de 63 de metri pătraţi speră să o poată amortiza în 7-8 ani, cât despre preţuri, acestea sunt chiar mai mici decât erau înainte.

Magazinul se află în Piaţa din Valea Roşie şi este al doilea din Craiova construit după noul regulament. Un chioşc asemănător a fost inaugurat luna trecută şi este amplasat în cartierul Rovine.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro