Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business CALITATEA NE RECOMANDĂ: SC INTERNATIONAL MARMI & GRANITI
Maeştri în modelarea pietrelor naturale
0 Publicat la 22 mai 2014, ora 13:34, 8408 / 3945 afişări C.V.
Nota medie 6.0/10 din 1948 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
SC International Marmi & Graniti este o firmă din Craiova, înființată în anul 2005 și are ca domeniu de activitate vânzarea de produse din piatră naturală cum ar fi: marmură, granit, onix, travertin, materiale exotice și superexotice provenite din toată lumea, în special din Brazilia, Italia și India.

La noi puteți comanda orice produs din marmură, granit, travertin, onix de cea mai bună calitate și din cele mai bune materiale de pe piață mondială. Această firmă se mai ocupă cu recondiționarea și întreținerea pietrelor naturale. La solicitarea clientului, placajele pot fi sub formă buciardată (lovite cu buciarda) sau fiamată (tratate cu flacără) căpătând un aspect ruguros sau poros, contribuind astfel la calitățile antiderapante ale pietrei, în special când este vorba de pardoseli exterioare sau de intrarea în clădiri. Pentru cei interesați, asigurăm consultanță despre marmură, granit, travertin (culoare, nuanțe, caracteristici, duritate, tratamente), iar la cerere angajăm și echipe de montaj.

Vindem la comandă trepte pentru scări drepte, curbe sau balansate din marmură, granit, travertin, glafuri din marmură, granit, travertin, paviment pentru placare pardoseli, socluri, fațade, din marmură, granit, travertin, monumente funerare din marmură sau granit, gravuri personalizate, meșe din marmură, granit, travertin, șeminee din marmură sau granit, grătare, spărturi din marmură și granit, mozaic din marmură și granit, elemente decorative, blaturi meșe, bucătarii, baruri din marmură, granit sau travertin

Pentru comenzi va așteptăm la showroom-ul nostru din cartierul Lăpuș (lângă poștă) sau la telefon 0351.442.275, 0721.280.346.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro