Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business Angajaţii vor sta acasă cu trei zile mai puţin
O comandă de 900 B-Max-uri reduce şomajul tehnic la Ford
0 Publicat la 7 mai 2014, ora 13:09, 7076 / 3731 afişări Claudia Vascău
Nota medie 6.0/10 din 1927 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Ford România a primit o comandă de aproximativ 900 de autovehicule B-Max, care se produc exclusive la Craiova, drept pentru care reprezentanţii companiei anunţă reducerea numărului de zile în care producţia va fi oprită.

Este vorba despre comenzi care vin din principalele pieţe de desfacere pentru B-Max: Marea Britanie, Germania şi Franţa, scrie hotnews.ro. “Ca urmare a primirii unei comenzi de aproximativ 900 de vehicule B-Max, Ford România confirmă că va elimina trei dintre zilele fără producţie anunţate pentru perioada următoare. Cererea vine de la clienţii noştri din principalele pieţe Ford unde noi comercializăm modelul B-MAX. Ford va continua să-şi adapteze volumele de producţie de la Craiova la cererea din piaţă”, a declarat Ana Maria Timiş, directorul de comunicare al Ford România.

Productia de automobile Ford B-Max la Craiova urma să fie oprită timp de opt zile în mai şi nouă zile în iunie, pentru a fi ajustată cu cererea din piaţă. Acum, odată cu această comandă, numărul de 17 zile fără producţie anunţat anterior coboară la un total de 14 zile.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro