Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business În curând va fi deschis şi magazinul online
PROFESIONIŞTI. Marketingul CS Universităţii funcţionează perfect
1 Publicat la 1 mai 2014, ora 12:45, 8411 / 4058 afişări +Cosmin Horjan
Nota medie 6.0/10 din 1989 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Câteva zeci de clienţi calcă zilnic pragul magazinului oficial al CS Universităţii de lângă English Park, iar sâmbăta trecută, exact la inaugurarea lui, magazinul mobil instalat în proximitatea stadionului a fost luat cu asalt de către fani pentru tricouri, fulare, steaguri etc. Joi va fi inaugurat un nou magazin, în incinta Sălii Polivalente, care va funcţiona în zilele cu evenimente sportive.

De fapt, inaugurarea magazinului de la Polivalentă va avea loc chiar astăzi, la meciul de baschet dintre SCM Universitatea Craiova şi CSM Oradea.

În două săptămâni va deveni funcţional şi magazinul online al clubului, de unde fanii pot achiziţiona produse cu însemnele oficiale ale clubului. „Avem cereri de la Botoşani, Satu Mare şi nu numai, pentru produse ale clubului. Noi încercăm să ne perfecţionăm încontinuu, acceptăm păreri din partea clienţilor şi îi întrebăm ce ne trebuie în plus. La magazinul oficial din centru avem un flux continuu de clienţi, ceea ce ne bucură, iar conducerea clubului este mulţumită de vânzări”, afirmă şeful biroului de marketing al CS Universităţii, Mario Petrişor.

La cererea fanilor, CS Universitatea va pune la vânzare tricouri cu numele şi numerele fotbaliştilor şi chiar produse cu autografele acestora. În plus, a fost deja comandat un lot de produse pentru fete, la cererea suporteriţelor. 

 
afiseaza mai multe
Misu
Micapi prea ii ridicati in slavi... Numai de CSU scrieti :) o sa ajungeti exact ca editie.ro ... aveti grija cu limbile :)
3 mai 2014, 07:14
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro