Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Business
We may not speak Italian but we are fluent in Prosecco!
0 Publicat la 9 iulie 2020, ora 20:08, 2685 / 2409 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.0/10 din 714 voturi
   
Prosecco este vinul spumant cu o istorie de 2000 de ani și un infinit de bule! Originea sa datează de pe vremea Imperiului Roman, când strugurii Glera au fost cultivați pentru prima oară în sătucul Prosecco.

Se considera că este băutura care te poate ajuta să trăiești mai mult. Prima mențiune cunoscută a numelui “Prosecco” este atribuită scriitorului englez Fynes Moryson, care, vizitând nordul Italiei în anul 1593, plasează Prosecco în topul celor mai renumite vinuri din Italia. Metoda de vinificație, cea care face cu adevărar diferența la un Prosecco original, s-a răspândit mai întâi în Gorizia, apoi, prin Veneția, în Dalmația (sudul Croației de azi), Vicenza și Treviso. Până în anii ’60, vinul Prosecco era, de regulă, dulceag și abia se distingea de vinul “Asti”, un vin alb, spumant produs în Piemont. De atunci, tehnicile de producție au fost îmbunătățite, ducând la vinul sec de calitate superioară produs în zilele noastre.

 

De-a lungul timpului, Prosecco s-a dovedit a fi foarte apreciat, faima sa crescând uimitor. 

 

O echipă uimitoare din Craiova a pus bazele PROSECCO HOUSE. Ideea a încolțit în urma pasiunii pentru Prosecco, băutură descoperită întâmplător cu 6 ani în urmă. Pe parcursul anilor, gustul, istoria si provenineța bulelor de Prosecco, dar și dorința de a împărtăși savoarea și efectul magic au conturat conceptul PROSECCO HOUSE. Acesta se conturează sub două forme:

  • Startul este dat de mașina Prosecco ( un piaggio ape) care se poate prezenta la evenimente importante din viața oricărei persoane ( nuntă, botez, petrecere privată )
  •  PROSECCO WALL se prezintă sub formă de 45 de spații cheie, aranjate 9 câte 9 pe un panou decorativ din lemn care vor susține paharele de Prosecco.

       ​Sub contextul actual al pandemiei de Coronavirus, sunt valabile și livrările la domiciliu pe bază de comandă telefonică.

Prosecco House este pregătit să-și surprindă clienții cu surprinzătoarele bule de Prosecco la orice fel de eveniment aniversar.

Mai mult decât atât, vă mărturisim că noi am încercat! Ne-am lăsat duși de valul bulelor și al gustului și nu ne-a părut rău!

Pentru mai multe detalii, puteți sa-i gasiți pe pagina de Facebook și Instagram, dar și la numărul de telefon 0752237211.

            

https://instagram.com/prosecco_house?igshid=17qfvnnsz865r

https://www.facebook.com/ProseccoHouse/

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro