Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente
Am reușit și în 2017 ,,Să fim mai buni de sărbători”
0 Publicat la 15 decembrie 2017, ora 18:42, 6285 / 5383 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 1874 voturi
   
Marți, 19 decembrie, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” va dona, către Școala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile” din Craiova, jucăriile colectate în cadrul campaniei „Să fim mai buni de sărbători”.

 

     Bilanțul celei de-a VIII-a ediții a campaniei de strângere de jucării desfășurată în intervalul 15 noiembrie – 8 decembrie 2017, în cadrul proiectului  ,,Cărticica pentru prichindei  şi copii mai măricei”, este spectaculos. Sute de jucării au fost colectate la bibliotecă, urmând să ajungă la școlarii și preșcolarii de la Școala Gimnazială Specială ,,Sf. Vasile” din localitate.

     Campania a avut un dublu rol. Pe de o parte, copiii înscrişi în proiect, sub îndrumarea cadrelor didactice, și-au dezvoltat abilitatea de a fi generoși, de a dărui și de a aduce zâmbetul pe faţa micuţilor care vor primi jucăriile, iar pe de altă parte, copiii la care vor ajunge jucăriile, la fel ca în anii trecuți, se vor bucura și-și vor petrece sărbătorile de iarnă în compania darurilor.

     “Într-un timp relativ scurt, practic, doar trei săptămâni, am reușit să colectăm sute de jucării la bibliotecă. Am păstrat între activitățile noastre pentru anul în curs campaniile de strângere de jucării pentru că suntem profud conștienți de zâmbetele și bucuria pe care darurile, în special cele de Crăciun, le aduc în sufletele celor mici. A VIII-a ediție a campaniei “Să fim mai buni de sărbători” este despre interesul pe care bibliotecarii îl manifestă față de copii. În proiectul nostru ne-au fost alături profesorii, învățătorii și educatorii de la școlile participante la proiectul “Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei”. Le mulțumesc tuturor în numele colegilor mei și le urez sărbători cu pace și iubire în suflet”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.           

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro