Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente
La promenadă în Parcul “Nicolae Romanescu”
0 Publicat la 25 mai 2017, ora 22:06, 5915 / 2812 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1264 voturi
   
Lucrările de reabilitare ale Parcului “Nicolae Romanescu“ s-au finalizat. Joi, s-a făcut și o vizită în parc.

Punctul de atracție a fost Teatrul de Vară, acolo unde s-a ținut primul spectacol, susținut de Teatrul pentru Copii și Tineret Colibri. Evenimentul a avut loc cu ocazia finalizării lucrărilor de reabilitare a Parcului “Nicolae Romanescu”.

 

„Am trăit istoria acestui parc de la un cap la altul, am țipat la constructor atunci când intrase în parc cu mare deranj, am avut și răbdarea să obținem avizele de la Ministerul Culturii, dar în final am realizat una din cele mai frumoase lucrări”, a declarat candidatul PSD la primăria municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

 

 

„Teatrul de vară a fost până în urmă cu ceva vreme o ruină a Parcului Romanescu. Acum vedeți această splendoare de care se bucură copii și părinții. Până la urmă putem să spunem că punem punct unor investiții care au schimbat eminamente fața Parcului “Nicolae Romanescu”, a declarat senatorul Radu Preda.

 

“Astăzi suntem în procedură finală și Craiovenii se vor bucura de această lucrare”, a declarant primarul interimar al Craiovei, Adrian Cosman. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro