Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente
Olguța: “Contracandidații PSD lucrează cu oameni din afară pentru că cei din zonă nu ar avea capacitatea intelectuală pe măsura valorii lor”
0 Publicat la 27 mai 2017, ora 16:39, 6354 / 2592 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1179 voturi
   

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a vrut să analizeze ofertele electorale ale contracandidaților, dar a observant că acestea nu există!

“Azi am avut o zi mai liberă și am zis sa studiez și eu ofertele electorale ale principalilor competitori la funcția de primar al Craiovei, exceptând-o, bineînțeles, pe a candidatului PSD, Mihai Genoiu, pe care o cunosc prea bine. Nu mică mi-a fost surpriza sa aflu ca adversarii noștri își prezintă publicului programul abia "săptămâna viitoare", ca "se lucrează intens" la el, ajutați fiind de diferite "eminențe" de pe alte meleaguri fiindca, după mintea lor, cei de prin zona n-ar avea capacitatea intelectuala pe măsura valorii acestor candidați. Pai, in doua săptămâni avem alegeri și "megacandidatii" nu au încă un program de dezvoltare a orașului? Ba, mai mult, recunosc ca nici măcar nu lucrează ei la el, ci au cerut ajutor? O, Doamne!”, se arată în postarea Liei Olguței Vasilescu de pe facebook. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro