Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente
Preselecție în Dolj, pentru Festivalul „Maria Tănase“
0 Publicat la 16 mai 2017, ora 13:28, 6165 / 3394 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 1598 voturi
   

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează în data de 10 iunie 2017, ora 10:00, la sediu, preselecția concurenților din județul Dolj pentru cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului – Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase“.

 

La preselecție pot participa tineri soliști vocali și instrumentiști, cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Concurenții vor interpreta două piese muzicale, de preferat inedite, din care una să fie doină sau baladă, iar alta ritmată. Pentru o mai bună evaluare, concurenții vor mai avea pregătite și alte piese din repertoriul unor interpreți consacrați, reprezentativi pentru zona etnofolclorică a Olteniei. Constituie un avantaj în evaluarea concurenților interpretarea de piese culese din vatra satului.

 

Înscrieri se pot face zilnic, de luni până vineri, între orele 9:00 – 16:00, până la data de 9 iunie 2017 inclusiv, la sediul C.J.C.P.C.T. Dolj, strada Alexandru Macedonski, numărul 28.

 

Pentru înscriere, participanții vor completa și depune o fișă la sediul instituției, fișă care se găsește și în format electronic pe paginile facebook https://www.facebook.com/FestivalulMariaTanase/ și https://www.facebook.com/ccp.dolj/ .

 

Festivalul – Concurs Naţional al Interpreţilor Cântecului Popular Românesc „Maria Tănase“ – ediția a XXIV-a va avea loc anul acesta în perioada 13 – 17 noiembrie, la Teatrul Național „Marin Sorescu“ din Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro