Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente
Targul “Casa de vis” – Expo 2017,15 septembrie – 17 septembrie 2017, la Centrul Multifunctional din Craiova
0 Publicat la 19 mai 2017, ora 08:51, 5690 / 3262 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 1382 voturi
   

Agentia de publicitate Craiova.org organizeaza Targul “Casa de vis” – Expo 2017, in perioada 15 septembrie – 17 septembrie 2017, la Centrul Multifunctional din Craiova. Amplul eveniment are drept scop reunirea sub aceeiasi cupola a furnizorilor de diverse servicii care au legătură directa cu conceptul de casa. Poti obtine oferte de la dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, firme de constructii, de amenajari interioare, firme care produc si comercializeaza mobilier, centrale termice, sisteme de încalzire, corpuri de iluminat, fier forjat, pavaje, obiecte sanitare, marmura, granit, usi de interior/exterior, porti de garaj, plante, flori, tamplarie termoizolanta, tablouri, vesela, covoare, etc.

 

Organizatorii pun la bataie, pentru vizitatori zeci de premii, care vor consta in diverse obiecte oferite de catre expozanti. Site-ul dedicat Targului, www.targcasadevis.ro, va gazdui articole de specialitate despre fiecare comerciant din cadrul expozitiei. Daca vrei sa fii informat in permanenta despre expozanti, oferte si premii, te asteptam pe Facebook, in grupul: Targ – Casa de Vis Craiova. Vrei sa iti cunosti mai bine colaboratorii inainte de a decide sa lucrezi cu ei? Nimic mai simplu: noi iti punem la dispozitie detalii despre fiecare firma participanta si te vom tine la curent si cu premiile oferite de fiecare expozant! Ce trebuie sa faci? Sa iti notezi datele de 15 septembrie, 16 septembrie si 17 septembrie 2017 in calendar si sa ne vizitezi la Centrul Multifunctional Craiova, pentru a putea cunoaste toate firmele doljene serioase care ofera servicii profesioniste, ireprosabile, la preturi avantajoase.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro