Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente Miting pentru susţinerea copiilor români din Harghita şi Covasna
Craiova: Sabina, te iubim!
0 Publicat la 22 martie 2013, ora 18:05, 5683 / 2378 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 1021 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Aproximativ 100 de craioveni, printre care şi membri ai galeriei Universităţii Craiova, au manifestat în centrul Craiovei, la unison cu alte mii de români din toată ţara.

Mai mulţi susţinători ai Sabinei Elena, eleva din Covasna ameninţată cu moarte pentru că a purtat o bendiţă tricoloră au decis să se strângă în centrul Craiovei centru a fi solidari cu elevii români cărora le sunt interzise manifestările tradiţionale româneşti.

Manifestanţii au venit cu steaguri tricolore şi au cântat României timp de zeci de minute.

La aceast protest au luat parte şi suporterii Universităţii Craiova dar şi câteva fete care au dat tonul scandărilor de susţinere pentru românii din Harghita.

Un personaj aparte l-a reprezentat câinele Bolt,  cel mai naţionalist câine din Craiova, cel care a purtat la gât o eşarfă tricoloră.

Nici mesajele anti băsescu nu au lipsit, cei prezenţi la manifestare susţinând că din cauza glumelor  purtărării excesive a comunităţii maghiare de către Traian Băsescu, extremiştii unguri şi-au  luat-o în cap.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro