Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente Spectacol de excepţie de Ziua Îndrăgostiţilor
Pe 14 februarie cântăm cu Alex Velea la Carul din Stele
0 Publicat la 8 februarie 2014, ora 18:17, 4618 / 2664 afişări Claudia Vascău
Nota medie 5.9/10 din 1050 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
De Ziua Îndrăgostiţilor, pensiunea Carul din Stele (Beharca) a pregătit un eveniment special dedicat celor care se iubesc şi vor să-şi facă o surpriză plăcută de ziua lor.

Bucătarii pricepuţi vor găti două variante de meniu extrem de atractive că greu te vei hotărî pe care dintre ele să-l alegi. La primul ai gustări reci cu somon, caşcaval, fructe confiate, ciuperci, salată, cotlet haiducesc şi multe altele, iar la felul de bază primeşti păstrăv acompaniat de cartofi nature şi definit de lămâie. Apoi primeşti o prăjitură specială, numită, cum altfel decât „Confesiune de dragoste”. De la bar ai cafea, vişinată, pălincă şi răcoritoare. Varianta II de meniu cuprinde ca main course, pe lângă celelalte gustări enumerate, frigăruie cu legume îndrăgostite, carne proaspătă şi arome de cartofi înmiresmaţi cu rosmarin şi salată de gogoşar umplut. Orice preparate vei alege, satisfacţia va fi garantată, iar preţul e cât se poate de convenabil: 100 de lei de persoană.

Atmosfera va fi întreţinută pe tot parcursul serii de Taraful Gelu Purcelan, DJ Edi Nicola şi, invitat special, Alex Velea.

Rezervările se fac prin următoarele modalităţi:
- prin email la office@caruldinstele.ro sau la  vanzari@caruldinstele.ro;
- prin telefon la 0251.446.551,  0731.366.649, 0724.360.901.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro