Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente Bentiţa tricoloră are mii de fani în fieful maghiarilor
Petiţie online pentru patrioata din Covasna
9 Publicat la 21 martie 2013, ora 14:01, 7386 / 2534 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.0/10 din 1074 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Simpatizanţii elevei din Covasna care a “îndrăznit“ să vină la şcoală purtând o bentiţă tricoloră pe cap, au lansat o petiţie online prin care cer pedepsirea celor care au agresat-o verbal pe elevă.

Petiţia a adunat deja peste 3.000 de semnături până la această oră. Petiţionarii cer Ministerului Educaţiei să ia măsuri împotriva dirigintei, care i-a confiscat obiectul vestimentar, precum şi a directorului de la Liceul “Korosi Csoma Sandor”. Eleva Sabina Elena a fost luată la întrebări de conducerea liceului, riscând să fie exmatriculată, şi a primit ameninţări cu moartea pe o reţea de socializare. “Să fie DEMIŞI şi cei din consiliul profesoral şi eventual tot INSPECTORATUL ŞCOLAR COVASNA, care se ocupă cu persecutarea românilor!”, se arată în petiţia online.

Impresionată de susţinerea oamenilor, Sabina Elena a postat pe pagina de facebook:  „Vă mulţumesc din suflet pentru susţinere, sper ca v-am făcut mândri ca sunteţi români, să nu uităm un lucru: împreună suntem cei mai buni! Vă pup!”.

 

Semnaţi petiţia aici http://www.yousign.org/ro/tricolor

 
afiseaza mai multe
aRHIgest
treaba sta mult mai complicat decat va imaginati! relatiile interetnice din Covasna sunt dure.Politicienii romani considera mereu ca-nu e momentul- sa intervina si intr-adevar nici nu ar fi binevenita o razmerita(nici pentru romani, nici pentru maghiari)Copiii insa sunt cei mai afectati.Ei nu inteleg ce se petrece! si...intr-adevar ultimii 5 ani au permis indoptrinarea unei categorii de maghiari, cu sfaturi anti-romane.Populatia in varsta din mediul rural nu manifesta apucaturi impotriva romanilor, ei stiu sa vorbeasca si limba romana;lafel si copiii de gradinita pe care parintii responsabili i-au dat la grupa romana.Biserica, politicienii si scoala sunt cei care au propagat aceasta stare.Poate vi se pare dubios dar unui tanar de 17 ani cu limba materna maghiara daca-i vorbesti in limba romana zambeste a neinteles ca si cum i-ai vorbi in limba chineza, in conditiile in care el are de promovat in fiecare an materia-limba si litertura romana(ce-i drept manualul/programa este la acelasi nivel editat ca pt un copil roman-ceea ce nu-i corect)In aceste conditii totusi copiii romani sunt marginalizati si sunt priviti cu ura si dispret de catre copiii maghiari.
23 martie 2013, 11:51
 
danel
Bravo Sabina! ogasca mare din Slobozia - Ialomita te sustine.
23 martie 2013, 10:00
 
Roberto
...daca in tara romaneasca nu ai voie sa porti tricolorul....atunci unde?.tricolorul sfant pentru care au murit strabunii nostrii....daca negociem acest lucru, suntem penibili...
23 martie 2013, 07:43
 
@Velistu Mihai
Draga, domnule, Mihai: ati auzit de limba romana?
23 martie 2013, 00:58
 
AliHU
Nem vagyok Romániából vagyok Magyarországról. Szeretem a macskákat nagyon jó veszíteni órát minden nap nézi most videókat a macskák az interneten. Szereted a macskák vagy kutyák több? És nem házas bolond.
22 martie 2013, 23:32
 
cristi
in vara merg la covasna si pun 10 steguri cu tricolorul pe masina ,las camera sa filmeze non stop si sa vad eu cine are curaj sa zica ceva .daca da unul cu piatra in masina vede el ce pateste.
22 martie 2013, 17:15
 
mihaiB
Bravo Sabina !!!! Trebuie luata atitudine si de conducerea tarii,si de multi alti romani maturi care isi iubesc tara! Sabina dovedit curaj si mandrie nationata,un exemplu pentru alesii neamului !
22 martie 2013, 15:46
 
Ilie Rodica
BRAVO SABINA. suntem alaturi de tine si cred ca si restul romanilor. Da-le clasa politicienilor.
22 martie 2013, 11:53
 
H
Bravo, Sabina! Ce tupeu adevarat are fetita asta! In plus, e si frumoasa si desteapta. Este o Ioana D Arc a Romaniei. E un inger tricolor!
22 martie 2013, 00:22
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro