Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente
Teatrul Colibri Craiova, la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii ARLECHINO - Caravana Poveştilor Brașov!
0 Publicat la 22 mai 2017, ora 14:03, 4844 / 2777 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 1246 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

La invitația Teatrului pentru copii „Arlechino“ Braşov, Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova prezintă spectacolul Prințul Broască, luni, 29 mai 2017, în cadrul celei de-a III-a ediții a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii ARLECHINO - Caravana Poveştilor Brașov.

 

        Dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, în regia lui Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, Prințul Broască îi are în distribuție pe actorii: Cosmin Dolea, Geo Dinescu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș.

            Spectacolul Prințul Broască a fost distins în anul 2014 cu Premiul special al juriului la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver“ de la Galați, iar în 2013 cu Premiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actriței Adriana Ioncu, și cu Premiul pentru scenografie, oferit Stefkăi Kyuvlieva, la Festivalul Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck“ de la Cluj-Napoca.

„Prințul Broască este o poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A.Mozart“ – Todor Valov, regizor.

                                                                                                                    

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro