Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Evenimente
Ziua Unirii prin mișcare
0 Publicat la 23 ianuarie 2018, ora 12:38, 8527 / 7204 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 2383 voturi
   
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, alături de Primăria Municipiului Craiova, Craiova Running Club, KinetoPlus, Asociația ProEFS Craiova și Water Park Craiova, organizează miercuri, 24 ianuarie 2018, începând cu ora 11, în Parcul Tineretului, “ZIUA UNIRII PRIN MIȘCARE”.
Acţiunea are drept scop sărbatorirea Zilei Unirii prin mișcare și distracție, în cadrul căreia se îmbină alergarea cu activitățile în apă.  Evenimentul va debuta cu o Cursa Sprint de aproximativ 3 km, fiind urmată de cursa copiilor (sub 10 ani), după care vom schimba sportul și vom continua distracția în incinta Water Park, acolo unde fiecare persoană care va alerga va primi o intrare gratuită. 
Detalii și condiții de participare:
 
Cursa Sprint este destinată persoanelor cu vârstă de peste 10 ani, astfel:
- între 10 și 16 ani este nevoie de acordul părinților pentru participare,
- peste 16 ani este nevoie de un act de identitate și semnarea declarației de responsabilitate,
Cursa Sprint va avea o lungime de 3 km - o tură de parc - iar startul și finish-ul vor avea loc in fața Water Park Craiova. 
Startul va fi la ora 11:00 și va fi comun pentru toți participanții. 
Traseul va fi marcat, existând și voluntari pentru a da indicații alergătorilor.
 
Cursa Copiilor este destinată copiilor sub 10 ani. Aceștia se pot înscrie doar cu acordul părinților, prin semnarea declarației de responsabilitate de către aceștia. Traseul va avea aproximativ 700 de metri, va fi marcat și copiii vor fi supravegheați îndeaproape de voluntarii noștri, care vor alerga împreună cu ei și vor încerca să prevină accidentele nedorite. 
 
Toate persoanele care vor alerga (inclusiv părinții care semnează pentru copiii sub 16 ani) vor primi un voucher pentru o intrare la Water Park, imediat după cursele de alergare. În incinta Water Park vom putea beneficia de sfaturi legate de sport, mișcare, postură venite din partea membrilor KinetoPlus și Craiova Running Club. În plus, echipa KinetoPlus va oferi masaj de recuperare sau relaxare și va conduce exerciții de gimnastică în apă. 
 
Pe toata durata evenimentului, asistența medicală și protecția participanților vor fi asigurate de către organizatori. Cu ajutorul voluntarilor vom încerca să ne asigurăm că evenimentul se va desfășura în cele mai bune condiții. 
 
Program:
- 10:00 - 10:55 - Înscriere la Cursa Sprint,
- 11:00 - Start Cursa Sprint,
- 10:00 - 11:20 - Înscriere la Cursa copiilor,
- 11:30 - Start Cursa copiilor,
- 11:45 – Premiere,
- 12:00 - 14:00 - Activități în incinta Water Park.
 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro