Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Interviu Destăinuiri în exclusivitate pentru Micapi
Craioveanca Reyna Vox a dat diplomaţia pe showbizz
0 Publicat la 2 februarie 2014, ora 18:51, 15922 / 7036 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 2418 voturi
   

E frumoasă, isteaţă şi cântă bine. Cu siguranţă aţi văzut-o pe la posturile TV. Reyna, de altfel, este originară din Craiova. Cariera muzicală a început-o în joacă. Niciodată nu s-a gândit serios că o să urce cu adevărat pe scenă. S-a visat diplomat de când se ştie. Pentru asta a urmat cursurile facultăţii de Ştiinţe Sociale cu specializarea Studii Europene şi Relaţii Internaţionale.

Debutul în muzică, dintr-o joacă

Când se gândea mai puţin la muzică, atunci a debutat. Prezentă la o petrecere, Reyna a fost invitată de câţiva prieteni pe scenă să cânte. Nu îi putea refuza, aşa că s-a conformat. A luat microfonul şi a început să fredoneze. A fost momentul în care şi-a dat seama că diplomaţia nu e pentru ea. Descoperise scena! Aşa cum avea să recunoască  îşi împlinise destinul. Artista din ea ieşise la suprafaţă. Acea seară s-a repetat şi s-a tot repetat de atunci... Acum are o voce puternică în industria muzicală cu melodii, videoclipuri, staff managerial… ce să mai, o artistă în adevăratul sens al cuvântului!

• Când nu este la Craiova este la Bucureşti şi când nu este nici la Bucureşti este în afara ţării la concerte. Nu are timp să colinde prin magazine, iar ultima achiziţie a fost o....pijama! Una mov foarte drăguţă, după cum avea să declare artista. Nativa din balanţă călătoreşte destul de des. Este una din pasiunile ei. Dacă ar fi să o ia de la capăt, Reyna s-ar face psiholog. Nici nu ne miră dacă ne gândim că se pricepe la oameni precum unii antrenori de fotbal la jucători. Pentru viitor, Reyna are pregătite câteva surprize pe care le va dezvălui la momentul oportun. Poate o piesă nouă, poate un videoclip, nu ştim încă, dar putem bănui!

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro