Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Învăţământ Într-un final!
Campus ultramodern pentru elevii de la Liceul “Gheorghe Bibescu”
0 Publicat la 21 august 2014, ora 13:51, 5080 / 3292 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 1664 voturi
   
Finanţarea începută în 2007, pentru campusul de la Grupul Şcolar “Gheorghe Bibescu” va fi reactivată. Deşi proiectul demarase cu fonduri de la stat şi se tornase fundaţia, guvernul Boc a decis să retragă banii fără un motiv anume. Proiectul va costa 9.7 milioane de lei, bani suportaţi de Uniunea Europeană, Fondul de Stat şi Primăria unicipiului Craiova.

În locul moluzului şi a vegetaţiei crescute necontrolat, în curtea Gupului Şcolat "Gheorghe Bibescu" va răsări un minunat campus destinat elevilor şi profesorilor. Metodele de instruire vor fi la cele mai ridicate standarde în rândul elevilor. În ceea ce priveşte elevii care nu locuiesc în Craiova, şcoala le-a pregătit o surpriză. Nu vor mai fi nevoiţi să îşi caute cazare în altă parte sau să stea pe la rude, ci vor  putea sta chiar în clădirea care se va face special pentru ei. Nu mai puţin de 9.8 milioane de lei se vor investi în campusul ce urmează a se construi pe fundaţia deja turnată în curtea Grupului Şcolar “Gherghe Bibesc”. Atât elevii, cât şi profesorii vor beneficia de condiţii de lux. Un internat cu 100 de locuri va adăposti elevii şcolii. De asemenea, se va construi şi un atelier şcoală cât şi o bază sportivă de ultimă generaţie.  Finanţarea este făcută din Fonduri Europene, dar şi din Bugetul Statului şi Primăria Craiova.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro