Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică Investiţiile răsplătite cu voturi
Câteva motive pentru care Oltenia a votat cu Victor Ponta
0 Publicat la 3 noiembrie 2014, ora 11:35, 8603 / 3703 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 1734 voturi
   
Ponta a avut în Oltenia un electorat fidel, care a pus umărul serios la procentul de peste 40% pe care l-a strâns aseară. Numărul mare de voturi a fost câştigat după ce Guvernul Ponta a adus foarte mulţi bani în această zonă.

Avioane Craiova are de lucru

După mulţi ani, Avioane Craiova are comenzi. Nu se mai întâmplase asta de o lungă perioadă de timp. A fost nevoie de un primar abil şi un premier deschis care să relanseze o fabrică de reparat avioane aflată în faliment.

 

Arieratele, plătite de guvern

Toate datoriile Craiovei au fost achitate de guvern, astfel încât, în acest moment, Craiova nu are datorii.

 

Stadion nou la Craiova, modernizat la TG-Jiu

Municipiul Craiova va beneficia de un stadion nou, de 55.000 de milioane de euro. Nici Târgu-Jiu nu va rămâne fără stadion, actuala arena fiind gata să intre într-un amplu proces de modernizare.

 

Şcolile din Craiova, modernizate cu ajutorul Guvernului

Sume importante de bani au plecat dinspre guvern spre şcolile craiovene care vor intra de la anul într-un amplu proces de modernizare

 

120 de miliarde de lei vechi, pentru apa craiovenilor

Conducta de la Izvarna este o altă investiţie a guvernului în zona Olteniei, o investiţie care se ridică la suma de 120 de miliarde euro

 

Craiova exportă locomotive după 20 de ani

Lucru greu de crezut în urmă cu ani de zile, dar, în luna septembrie a fost semnat un contrat prin care 12 locomotive făcute la RELOC Craiova vor pleca spre export.  

 

Hyperion, trenul SF preferat de români, pus în funcţiune

Softronic a reuşit să facă primul tren electric, dar, mai exista o problemă, şi anume aceea că nu rula. Aspectul a fost rezolavat de guvern care a introdus garnitura pe o rută Craiova-Constanţa astă vară iar începând din această toamnă, garnitura merge pe ruta Craiova-Braşov.

 

Pod Calafat-Vidin

Pentru cei care nu îşi mai amintesc, podul care leagă Calafatul de Vidin a fost terminat după venirea la putere a guvernului Ponta, pod ale cărei lucrări începuseră în timpul guvernării lui Mugur Isărescu, Ponta fiind al şaselea prim-ministru sub care s-a lucrat la acest pod.

 

Investiţie de 1 miliard de dolari la Rovinari

Reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia şi cei ai China Huadian Engineering au semnat, vineri, acordul în baza căruia vor înfiinţa o companie cu capital mixt pentru construcţia unui nou grup energetic, de 500 MW, la termocentrala Rovinari, o investiţie de circa un miliard de dolari.

 

Aceasta ar fi o listă extrem de scurtă cu lucrurile bune pe care Guvernul Ponta le-a făcut în Oltenia în cei 2 ani şi jumătate de când se află la putere, motivul pentru care a fost votat de foarte mulţi oltenii fiind unul mai mult decât evident.

 

“Sperăm să ne menţinem locul întâi in turul doi, iar Craiova să fie municipiul cu cel mai bun procentaj. Vor conta şi voturile din diaspora, aşa cum am înţeles, Victor Ponta a avut un scor zdrobitor în Republica Moldova, unde sunt cei mai mulţi români”, a declarat preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu.
 

“Ne bucurăm de scorul obţinut, se încadrează în estimările noastre, sperăm ca în turul  doi  să câştige Victor Ponta. Nu au fost incidente majore în Dolj, doar exces de zel, câteva dispute verbale între reprezentanţi ai partidelor”, a spus preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro