Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Ion Ionescu luptă pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Pleșoi
0 Publicat la 24 septembrie 2020, ora 00:23, 1295 / 1121 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.7/10 din 450 voturi
   

Comuna Pleșoi a cunoscut o dezvoltare foarte mare din anul 2012, de când primar este Ion Ionescu. Acesta candidează pentru un nou mandat din partea PSD pentru că își dorește să continue munca desfășurată până acum.

“Candidez pentru al patrulea mandat. Vreau să implementez toate proiectele și să le continui pe cele vechi. Am fost artizanul reînființării comunei prin separarea de Predești în 2004. Am început să facem asfaltări, alimentare cu apă în Pleșoi și Milcov, am finalizat iluminatul stradal, dar și licitația pentru extinderea corpului A de la Școala din Pleșoi. De asemenea, am reabilitat o cișmea monument istoric și am cadastrat 50% din terenul extravilan din comună. Ne dorim să reabilităm Primăria Pleșoi și să o extindem cu un etaj. La fel ne dorim să procedăm și cu Căminul Cultural din Pleșoi”, a explicat candidatul PSD.

Printre realizările de până acum se numără modernizarea de drumuri, investițiile masive în iluminatul public, alimentarea cu apă în satele Pleșoi și Milovan, licitațiile în desfășurare pentru canalizare și pentru modernizarea de străzi, precum și cadastrarea extravilanului comunei.

„De ce vreau să continui? Pentru că, fiind artizanul reînființării comunei, îmi rămâne un reper de încredere pentru toți locuitorii comunei”, a declarat Ion Ionescu.

Candidatul PSD le propune cetățenilor, pentru următorii patru ani, continuarea investițiilor în iluminatul public, în modernizarea străzilor, dar și în canalizare.

 

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de IRIABIA SRL – portal/ziar: www.micapi.ro
- CUI Mandatar Financiar: 21200019

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro