Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Lia Olguța Vasilescu candidează pentru un nou mandat de vicepreședinte PSD
0 Publicat la 3 martie 2018, ora 19:46, 7169 / 5916 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.9/10 din 2080 voturi
   
  • Organizația Județeana Dolj a PSD întrunita in Conferința Extraordinara din 3 martie 2018, analizează pe deoparte reprezentarea organizației noastre la nivelul conducerii centrale a partidului, cat si personalitățile care vor fi alese la Congres in conducerea partidului.
  • Pentru funcția de președinte executiv al partidului, Organizația PSD Dolj, propune si susține candidatura domnului Marian Neacșu, actualul secretar general al partidului, care pe parcursul exercitării acestei funcții a demonstrat capacitate organizatorica, pregătire politica si profesionala si a promovat principii echidistante fata de toate organizațiile județene.
  • Pentru funcția de vicepreședinte al partidului, organizația noastră, susține candidatura doamnei Lia Olguța Vasilescu, președinta organizației municipale PSD, vicepreședinte al partidului in aceasta legislatura, ministrul muncii si justiției sociale. Doamna Lia Olguța Vasilescu a demonstrat in activitatea sa politica si profesionala, fermitate si competenta in promovarea programului de guvernare, in susținerea programului politic al partidului, realizând in acest fel una dintre cele mai bune comunicări, atât la nivel național cat si local. A militat permanent pentru dezvoltarea continuă atât a municipiului Craiova, a județului Dolj și a regiunii noastre susținând permanent proiecte și programe cu caracter economic  de infrastructură sănătate și educație. La aceasta adăugăm faptul că este primul ministru al muncii care promovează și își asumă pentru prima dată o lege a salarizării cât si a pensiilor.
  • Tot pentru funcția de vicepreședinte al partidului, organizația de la Dolj, susține candidatura domnului Paul Stănescu, președintele Organizației Județene OLT a PSD, Vicepriministrul și Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care prin activitatea sa profesionala si politica, a demonstrat o implicare permanenta pentru dezvoltarea regiunii Oltenia, și programe de dezvoltare armonioasă a tuturor regiunilor si localităților din tara.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro