Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Lia Olguţa Vasilescu revine la Primăria Craiova să continue munca începută în 2012
0 Publicat la 28 septembrie 2020, ora 17:44, 2123 / 1573 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 5.9/10 din 676 voturi
   
Alegerile locale au fost câştigate, în Craiova, de Lia Olguţa Vasilescu. Noul edil revine astfel în fruntea oraşului pe care l-a păstorit din 2012 până în 2016.

Printre marile realizări ale Oluţei în perioada mai sus menţionată se pot puncta stadionul de fotbal,  un spital ridicat de la zero, investiţiile în sănătate, achiziţionarea autobuzelor noi, reabilitarea parcului Romanescu, centrl istoric, grădina botanică, etc.

 

Lia Olguţa Vasilescu este de depart primarul care şi-a pus cel mai mult amprenta asupra oraşului. Nu doar că a avut nenumărat proiecte finalizate pe mandatul ei, dar a şi lăsat proiecte care au transformat ulterior Craiova radical. Vorbim aici de un stadion de atletism, un canal transformat în bulevard – bulevardul Carpenului, reabilitarea cantonamentului, dar şi investiţiile în sănătate care au început pe mandatul ei şi au fost continuate.

 

Acum, are în plan alte proiecte grandioase, un nou spital, de pediatrie, un superb parc de distracţii, Dracula Park, un fan zone pentru cei mai fanatici suporteri din Craiova, dar şi aducţiunea firului 2 Isvarna, care are o valoare de 450 de milioane de euro şi care va racorda la canalizare şi apă întreg oraşul.

 

Acestea sunt doar câteva din proiectele pentru care, Lia Olguţa Vasilescu a fost aleasă de craioveni primar pentru a treia oară.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro