Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică ACL-ul e în corzi
Olguţa a avut dreptate. Iohannis a fost praf!!!
0 Publicat la 12 noiembrie 2014, ora 15:50, 9816 / 4079 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 2005 voturi
   
Poate pentru a părea curajos, poate pentru a arăta că ştie, că poate vorbi, Klauss Iohannis a participat aseară la prima dezbatere cu Ponta. Rezultatul a fost năucitor pentru candidatul ACL.

Avertismentul din timpul zilei de ieri al primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, care spunea că Iohannis nu poate dezbate ceva cu Ponta că nu are ce, s-a confirmat aseară. Şi nu o spunem noi, o spun analiştii politici. În majoritate, concluzia a fost că, aseară, Iohannis l-a făcut preşedinte pe Victor Ponta. România TV, Realitatea TV, Digi24, Antena 3 plus marea majoritate a presei scrise de azi au declarat ca învingător clar persoana Victor Ponta. Ca şi dominare a discuţiei, conform sondajelor, câştigător a fost Ponta cu 70% faţă de numai 30% cât avea Iohannis.

 

"Când a fost întrebat cum va rezolva problema economică, cum va reuşi creşterea economică, a spus că va pune un guvern care va face creştere economică. Deci ne-a rezolvat pe toţi. Nu are niciun fel de idee despre cum se conduce o ţară. Despre cum funcţionează instituţiile statului român. E praf!", adeclarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, declaraţie confirmată ulterior de toţi analiştii politici care au văzut dezbaterea.

 

Reacţia de după emisiune a lui Rareş Bogdan, care nu îşi putea explica cum Iohannis nu a fost în stare să puncteze deloc, sau a lui Cozmin Guşă care era uluit de-a dreptul de candidatul ACL care nu a fost în stare să mişte în faţa lui Ponta sunt relevante. “Ponta a venit la cea mai anti Ponta televiziune, care l-a tocat doi ani şi cu toate astea l-a făcut praf pe Iohannis”, a declarat Cozmin Guşă la Realitatea TV imediat după emisiune, fiind completat de adjunctul lui, Rareş Bogdan, cel care a moderat dezbaterea: “Am ridicat de trei ori mingea la fileu pentru Iohannis, îmi venea mie să sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas”, a declarat, uluit de ce se întâmplase în platou, Rareş Bogdan.

 

Printre cele mai mari gafe făcute de Iohannis este necunoaşterea Constituţiei României, câţi pensionari sunt, care e pensia minimă plus un mare minus pe Diaspora acolo unde, din favorit a devenit victimă sigură la răspunsurile lui Ponta!

 

După dezbaterea de aseară, se pare că azi va urma o nouă dezbatere, de data aceasta la B1, post, ca şi Realitatea, împotriva premierului Victor Ponta.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro