Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
S-a semnat primul contract de lucrări pentru Craiova din proiectul Firul II Isvarna
0 Publicat la 29 septembrie 2020, ora 12:03, 1938 / 1430 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 5.7/10 din 671 voturi
   
Proiectul mamul de 445 de milioane de euro își produce efectul pentru craioveni. Primul contract a fost parafact de către alin Șuiu, managerul Companiei de Apă Oltenia.

Contractul, obținut de actualul noul ales al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu este cel mai mare din Europa și are drept scop racordarea întregului oraș la apă și canalizare.

Lucrările aferente contractului „DJ-CL-15 Proiectare şi execuţie branşamente în Municipiul Craiova”, cuprind achiziția și montarea a 1004 cămine de apometru complet echipate, achiziția și montarea unui număr de 22.442 apometre, incluzând și înlocuirea celor existente, unde este cazul, precum și achiziția și montarea instalației automate de verificat contoare DN 15 – DN 50 mm.

Contractul prevede elaborarea Proiectului Tehnic, elaborarea documentației necesare obținerii autorizațiilor și avizelor necesare execuției; lucrări de construcție; furnizare și montaj echipamente; testare și punere în funcțiune a acestora, precum și remedierea eventualelor defecțiuni apărute în perioada de garanție.

Durata de proiectare a și execuție a lucrărilor și de punere în funcțiune a instalațiilor este de 30 de luni, iar Perioada de Garanție este de 36 de luni.

*

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”, în valoare de peste 445 milioane de euro, reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia. În municipiul Craiova sunt prevăzute lucrări cu o valoare totală de peste 100 milioane de euro atât în sectorul de apă potabilă, cât și în cel de canalizare.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro