Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Olguţa: “Iohannis e în stare să mute Ziua Naţională a României de dragul lui Laszlo Tokes”
1 Publicat la 8 noiembrie 2014, ora 20:49, 9893 / 4157 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 2009 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Faptul că Iohannis nu a fost decât o singură dată la ceremoniile de 1 decembrie în 14 ani de când e primar al Sibiului a fost aspru criticat de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu nu a putut trece cu vederea toate aceste amănunte care ne arată un candidat la funcţia de preşedinte care nu dă doi lei pe simbolurile României.

 

“Klaus Iohannis şi Laszlo Tokes dispreţuiesc în egală măsură simbolurile naţionale. Dacă nu ştiaţi, vă anunţ eu că din 2000 de când Iohannis este primar a participat o singură dată la festivităţile de 1 decembrie din Sibiu, în 2011. Cum să nu-l susţină Laszlo Tokes pe Iohannis, atunci când primarul Sibiului calcă în picioare simbolurile naţionale ale României?  Cunoaştem foarte bine ce crede Laszlo Tokes despre Ziua Naţională a României, pentru că nu a ezitat să exprime public ura faţă de simbolurile noastre, în timp ce purta în piept Ordinul Steaua României pe care l-a primit de la Băsescu: bunăvoinţa necondiţionată şi loialitatea nu ne pot face să uitam că 1 decembrie este o zi de doliu pentru Ungaria. Acestea sunt cuvintele pe care le-a spus chiar de 1 decembrie susţinătorul lui Iohannis, Laszlo Tokes. Mă întreb ce primeşte în schimbul susţinerii sale Laszlo Tokes? Nu m-aş mira ca Iohannis să mute Ziua Naţională a României pentru a-i face pe plac unui extremist de al cărui sprijin se bucură, pentru că am văzut foarte bine care este măsura respectului lui Klaus Iohannis pentru Ziua Naţională a României. În 14 ani, a avut o singură prezenţă la ceremoniile prilejuite de 1 decembrie!”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

 

Klaus Iohannis este singurul primar care nu a participat decât o singură dată în 14 ani la ceremonia de sărbătorire a zilei naţionale a României care se ţine în fiecare an, la data de 1 decembrie.

 
afiseaza mai multe
Gigel
Prajeo, nu ii mai transcrie declaratiile pe care panarama peremista le face la beutura.. maine-poimaine ne va spune ca Iohannis este fiul lui Hitler si al Evei Braun.
9 noiembrie 2014, 01:15
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro