Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Politică
Ștefan Vasilcă vrea un nou mandat în comuna Carpen
0 Publicat la 24 septembrie 2020, ora 17:02, 1825 / 1352 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 693 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Ștefan Vasilcă vrea să rămână alături de oamenii din Carpen. A început un proiect mare, care include drumuri asfaltate, apă, canalizare și legături între satele comunei.  Știe foarte bine că proiectele începute în primul mandat trebuie continuate și, de aceea, a decis să rămână alături de oameni pentru un nou mandat.

„Vreau să continui proiectele vechi, să facem proiecte noi și să fim în continuare alături de oameni. Am atras firme în comună care au creat zeci de locuri de muncă și îmi doresc să continuăm în aceeași linie, pentru că oamenii au nevoie de locuri de muncă și de un trai decent. Nu o să renunț la idealul meu de a face din această comună una mare, care să fie respectată, iar oamenii de aici să nu mai fie nevoiți să aibă grija zilei de mâine“, a declarat candidatul PSD din Carpen.

Printre realizările din mandatul care așteaptă să se încheie putem enumera un număr de 36 de kilometri de rețea de apă, o rețea de canalizare de 30 de kilometri, achiziționarea unui buldoexcavator, construirea unei centuri între satele Cleanov și Carpen, dar și un sediu nou de primărie și modernizarea drumurilor.

„Nu mi-a fost ușor, dar când ești în slujba cetățenilor, trebuie să faci totul pentru a le îmbunătăți condițiile de trai. Am încercat să le arăt că ne gândim la ei și că împreună putem să ridicăm această comună. Pentru că, fără susținerea lor, fără aportul fiecăruia, nu am fi reușit să realizăm nimic”, a spus Ștefan Vasilca.

Alegerile care vin găsesc această comună într-un plin proces de modernizare, care va continua, cu siguranță.

„O să lucrăm împreună la aceste proiecte. Asfaltăm, modernizăm drumuri, facem șanțuri și accese în gospodării, continuăm extinderea rețelei de apă și canalizare, vrem să construim un cămin cultural, dar și o centură peste satul Cleanov”, a conchis candidatul PSD la Primăria Carpen.

 

 

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de IRIABIA SRL – portal/ziar: www.micapi.ro
- CUI Mandatar Financiar: 21200019

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro