Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport
Alexandru Cicâldău își ia zborul spre Everton
0 Publicat la 20 iulie 2020, ora 14:39, 1654 / 1441 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.1/10 din 636 voturi
   

Formația antrenată de Carlo Ancelotti, Everton, vrea să-l transfere pe mijlocaşul Universităţii Craiova, Alex Cicâldău. Mijlocașul, în vârstă de 23 de ani,  este dorit de Everton.

Alex Cicâldău mai are 2 ani de contract cu Ştiinţa, dar în acelaşi timp există o clauză de reziliere de 7 milioane de euro, orice echipă care o achită şi se înţelege cu jucătorul putând să-l transfere practic fără să mai întrebe clubul din Bănie.

Sunday Mirror anunţă însă că preţul pentru care Cicâldău ar ajunge Everton ar fi de numai 3,5 milioane de lire sterline, fiind luat în calcul şi un împrumut, însă Universitatea Craiova nu agreează această variantă.

„Mijlocaşul central este o maşinărie de goluri pentru Craiova, în acest sezon. Joacă mijlocaş central, dar poate evolua şi în flancul drept, cu o versatilitate pe placul lui Carlo Ancelotti”  scrie cotidianul din Anglia, gruparea de pe Goodison Park căutând de ceva un jucător de profilul lui „Cic”.

Cicâldău a marcat 14 goluri în acest campionat, fiind pe podiumul golgheterilor din Liga I. Finanţatorul Mihai Rotaru i-a avertizat pe agenţii lui Cicâldău să nu-l bulverseze în această perioadă extrem de importantă pentru echipa din Bănie, aflată în lupta pentru titlu.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro