Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport
Bucurie pe malul Oltului! CSM Slatina revine în Liga a II-a
0 Publicat la 9 august 2020, ora 21:41, 1122 / 998 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.0/10 din 415 voturi
   
Orașul Slatina va avea reprezentantă în liga secundă. Formația de pe malul Oltului, CSM Slatina, a promovat azi din liga a III-a după o dublă victorie contra Progresului Spartac cu scorul de 1-0.

Bucurie de nedescris la Slatina. Jucătorii slătineni au câștigat în dublă manșă meciurile cu Progresul Spartac și au arătat că Oltenia produce în continuare fotbal de calitate. Jucătorul Manea este cel care a consfințit meciul cu o lovitură de cap în repriza secundă. Meciul, unul anost pe alocuri, a fost arbitrat de craioveanul Sebastian Colțescu. Suporterii au fost în delir, și chiar dacă nu au putut urmări partida, și-au făcut  loc să tragă cu ochiul printre gard sau au urmărit în număr foarte mare transmisia live pe facebook și youtube.

Victoria a fost astfel caracterizată pe pagina de facebook a echipei slătinene.

 

După ani de aşteptări, Slatina revine în eşalonul secund fotbalistic. Cu un proiect pornit de la Liga a V-a, iată-ne ajunşi în faţa performanţei.
După victoria cu 1-0 înregistrată pe terenul celor de la Progresul Spartac, jucătorii noştri au câştigat şi manşa retur a "dublei" de promovare, cu 1-0, prin golul marcat de fundaşul central Marian Manea.
Mulţumim pentru susţinerea arătată pe tot parcursul acestui sezon. Din păcate, în aceste meciuri decisive nu v-am putut avea aproape, sperăm ca în curând să ne bucurăm împreună în Liga a II-a! #csmslatina

Au urmat, așa cum era firesc, comentariile pe pagina de facebook, acolo unde, suporterii sunt optimiști și cer autorităților, dar și sponsorilor ajutor ca echipa să se mențină în liga secundă.

 

Potropopu Eugen Felicitări.. Acum începe greul. Primăria, consiliul județean nu cred că pot susține în totalitate echipa. Trebuie căutați potențiali sponsori care să susțină echipa părere personala. Oricum se vor face și schimbări în lot cu siguranță și una peste alta doresc peste citeva zile săptămâni se reea campionatul. Cu speranța că lucrurile se vor rezolva urez,, Succes,, în noul campionat tuturor celor care au contribuit la promovare.

 

Licsandru Radu Bogdan Felicitări băieți, am fost la toate meciurile voastre de pe stadionul 1 Mai. Felicitări si hai cu stadionul de 10.000 de spectatori ! :)

 

Ene George Catalin Am fost la porțile stadionului cântând tot meciul!
Bravo, băieți

 

Ion Stanciu Potropopu Eugen Pirelli. Ar. Putea. Deveni. Un. Sponsor finanțator.

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro