Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Duminică şi-a reziliat contractul cu slătinenii
Ćosić a renunţat la FC Olt pentru Universitatea Craiova
0 Publicat la 22 iulie 2013, ora 16:32, 5145 / 2220 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.1/10 din 880 voturi
   
Fundaşul sârb Božidar Ćosić (foto: Gazeta Nouă) a semnat cu FC Universitatea Craiova după ce, duminică, acesta şi-a reziliat de comun acord contractul cu divizionara secundă FC Olt Slatina.

Conducerea clubului slătinean a decis că se poate dispersa de fundaşul sârb după ce i-a adus în lot pe fostul căpitan al celor de la UTA, Alin Gligor, şi pe experimentatul Raul Marincău. Gazeta Nouă scrie că Božidar Ćosić nu a avut constanţă în campionatul trecut. Sârbul şi-a motivat plecarea prin faptul că a dorit să fie mai aproape de familia sa. “Vreau să fiu mai aproape de familie, de cel mic, am stat mereu departe, eram nervos...am avut o relaţie bună cu conducătorii de la Slatina, ne-am despărţit pe cale amiabilă, îmi pare rău că nu am realizat mai mult sezonul trecut”, a declarat Ćosić pentru Gazeta Nouă.

Numai că fotbalistul nu a mers în Serbia, unde probabil se află familia sa, ci a ales să se transfere la Craiova (sic!). De altfel, un anunţ oficial în acest sens a fost postat şi pe site-ul Universităţii Craiova. Site-ul anunţă că fotbalistul a semnat cu FC Universitatea pe o perioadă doi ani. 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro