Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Echipa leagă bine jocul
VIDEO. CS U Craiova, prima victorie în Serbia
5 Publicat la 24 iulie 2013, ora 13:27, 7442 / 2407 afişări Cătălin PRAJA
Nota medie 5.9/10 din 875 voturi
   
Formaţia CS Universitatea Craiova a debutat cu dreptul în meciurile amicale pe care le dispută în Serbia. Astăzi, băieţii antrenaţi de Erik Lincar au învins echipa Mladost Lucani, proaspăt retrogradată în liga secundă din Serbia, cu scorul de 2 la 0.

Primul gol al formaţiei lui Lincar a fost marcat de Miodrag Teodorovici, care în minutul 3 al jocului a fructificat o centrare perfectă venită de la Cristian Ganea.

Golul al doilea a fost înscris în mintul 52 al partidei de către Adrian Sin cu un şut la colţul lung, după ce mingea lovise bara în prealabil în urma unei acţiuni spectaculoase a lui Claudiu Dragu.

Următorul joc va fi sâmbătă, 27 iulie, în compania formaţiei din localitatea Zlatibor. Cel de-al treilea meci se va disputa luni, 29 iulie, în compania formaţiei OFK Petrovac, care evoluează în prima ligă din Muntenegru. Cel de-al patrulea joc va avea loc joi, 1 august, urmând ca pentru acest meci, oficialii echipei craiovene să desemneze adversara.

UPDATE: Prima echipă trimisă în teren de Erik Lincar a fost: în poartă Bojan Brac; jucători de câmp: Daniel Oprița, Zoran Lubincovici, Cristian Ganea, Ionuț Stancu, Ivo Molnar, Dragoș Dragalina, Florin Pârvu, Gabriel Precup, Ramses Gado, Miodrag Teodorovici.

După pauză, antrenorul Lincar trimite în teren o cu totul altă formulă: în poartă Mihai Gherasim (Ionuț Irimia - 56"); jucători de câmp: Marian Cârjă, Florin Pătrașcu, Bogdan Scarlat, Gabriel Velcovici, Adrian Ionescu, Enache Câju, Claudiu Dragu (Cristian Bardu - 80"), Adrian Sin, Razvan Gorovei, Albert Voinea.

 
afiseaza mai multe
Dino
Imi place 14/le si vad ca se inteleg intre ei. Speram sa faca o surpriza in Cupa Romaniei. Hai Stiinta!
25 iulie 2013, 11:34
 
papoi
Bun nr 14 si fundasul dreapta! Sper sa fie liniste la echipa pentru ca restul vine de la sine, vad niste baieti talentati si seriosi care se pregatesc in loc sa faca gratare ca altii....
24 iulie 2013, 19:51
 
Fan Stiinta dar nu oltean
In sfarsit un site unde comenteaza oameni inteligenti, diferiti de sustinatorii care a distrus Stiinta(mititelu). Ma asteptam sa fiu apostrofat pentru pleonasmul din debutul comentariului meu si pentru ca nu sunt oltean.
24 iulie 2013, 16:38
 
Fan Stiinta dar nu oltean
Sustin din tot sufletul echipa sustinuta de GICA CRAIOVEANU si de celelalte glorii ale Stiintei. In sfarsit vom avea un fotbal asezat pe temelii solide. FORTZA CSU CRAIOVA!
24 iulie 2013, 16:01
 
C.S.U. CRAIOVA
HAI CRAIOVA ! De cand va asteptam !!!!!!!!!!!!!!!!!!
24 iulie 2013, 14:22
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro