Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Fotbalist super-tehnic la CS U Craiova
Fabulosul număr 14, Cristi Ganea
7 Publicat la 25 iulie 2013, ora 14:07, 8933 / 2660 afişări Claudia VASCĂU
Nota medie 6.1/10 din 985 voturi
   
Jucătorul cu numărul 14 din echipa lui Lincar a făcut senzaţie în amicalul de miercuri cu Mladost Lucani din Serbia.

Pentru că mai mulţi cititori Micapi care au urmărit rezumatul jocului din Serbia pe site-ul nostru s-au întrebat cine a purtat tricoul cu numărul 14 la CS Universitatea Craiova în meciul de ieri, am aflat că el se numeşte Cristian Ganea şi a jucat sezonul trecut la FCM Târgu Mureş. Mijlocaş ofensiv de banda stângă, Cristian Ganea (21 de ani) a oferit câteva faze impresionante la jumătate terenului, înnodându-i pe sârbi în meciul de ieri. Cu un joc de picioare excelent, acesta a reuşit driblinguri spectaculoase la jumătatea terenului şi pase foarte inspirate. Chiar dacă n-a jucat tot meciul, fiind un joc de pregătire, Cristi va prinde mai mult ca sigur un loc de titular în trupa lui Lincar.

Acesta este, de altfel, unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Erik Lincar în cantonamentul din Serbia. „A jucat foarte bine şi în primul meci amical de la Buftea. E bun rău de tot copilul ăsta”, a spus ofiţerul de presă al CS Universitatea Craiova, Răzvan Cucui.

George Cristian Ganea a jucat zece meciuri în sezonul trecut pentru FCM Târgu Mureş, marcând două goluri. Înainte de a ajunge în Ardeal, preţiosul mijlocaş a evoluat la formaţia secundă a celor de la RCD Mallorca, CD Santanyi, din Tercera Division.

 
afiseaza mai multe
@bobo
da bobo esti un idiot cu sechele din copilarie. te compatimesc sincer
25 iulie 2013, 19:42
 
ion
ati vazut ce repede au reactionat cei de la micapi au si postat videoclipul cu raffaelle corace uitati va si mai vb sa va spuneti parerea
25 iulie 2013, 16:49
 
c.s.
Da cine e Costea ?
25 iulie 2013, 16:29
 
ion
ala este jucator sa vedeti ce a adus napoli din italia intrati pe youtube si cautati raffaelle corace si mai vb dupa ce il vedeti e mai bun decat costea
25 iulie 2013, 15:54
 
fan CRAIOVA MAXIMA
Fotbalist de rasa . Injuraturile sunt o forma de exprimare curenta la Booveni si in multe alte locuri si medii .Preferabil pentru a se putea numara si incuraja acolitii mititelului ar trebui sa se produca in spatiile GENEROASEale celui mai iubit dintre ...... .P.S.Pacat ca unii dintre noi exista doar prin injuraturi ,procese , plangeri la DNA si toate acestea neputand fi interpretate ca o forma de amenintare sau Doamne fereste ca alceva .
25 iulie 2013, 15:16
 
Saviola
Parca asa a spus Cucui si despre O. Gueye, care observ ca nici n-a prins lotul de Serbia. Mi-a placut si mie ieri, dar mai usor cu epitetele, ca-l stricam pe baiat inainte sa se coaca..
25 iulie 2013, 15:01
 
bobo
SUNT EU CUMVA UN IDIOT? EU NU INTELEG DE CE STERGETI MESAJELE IN CARE VA INJUR. SI INJURATURILE SUNT O FORMA DE EXPRIMARE
25 iulie 2013, 14:43
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro