Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport FC U Craiova, cantonament în judeţ
VIDEO: Juveţii au debarcat pe Dunăre
0 Publicat la 24 iulie 2013, ora 16:30, 5111 / 2221 afişări Cătălin PRAJA
Nota medie 5.8/10 din 887 voturi
   
Lotul FC Universitatea Craiova a ajuns aseară la Calafat, în jurul orei 19:30. Echipa s-a cazat la hotelul Amfiteatru din localitate şi va sta aici pe toată perioada primul cantonament din această vară.

Jucătorii antrenaţi de Nicolo Napoli susţin câte dou antrenamente pe zi, unul de dimineaţă, altul seara, pe stadionul echipei Dunărea Calafat. Oficialii echipei spun că beneficiază de condiţii de cazare excelente, iar baza de antrenament se prezintă într-o stare bună. "Avem un lot foarte tânăr, cu mulţi copii, dar şi cu jucători experimentaţi. Vom face două antrenamente pe zi. Din câte am înţeles, miercurea viitoare vom avea un meci de pregătire cu Dunărea Calafat", a afirmat Nicolo Napoli.

Finanţatorul echipei, Adrian Mititelu, a spus că FC Universitatea Craiova se află în tratative cu jucători străini pe care anrenorul Napoli vrea să-i aducă în Bănie.

Potrivit preşedintelui Marcel Iancu, un alt meci de pregătire urmează să se dispute pe data de 4 august, la Severin, în compania divizionarei B, Minerul Motru.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro