Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Mititelu este sigur că va avea câştig de cauză
Sentinţa privind litigiul pe stadion, amânată până pe 7 august
3 Publicat la 24 iulie 2013, ora 09:58, 4995 / 2287 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 5.9/10 din 954 voturi
   
Magistraţii Judecătoriei Craiova au acordat un nou termen în cazul litigiului dintre Adrian Mititelu şi municipalitate privind stadionul „Ion Oblemenco”. Următoarea înfăţişare va avea loc pe data de 7 august.

Reprezentanţii Primăriei Craiova au cerut amânarea sentinţei invocând vicii de procedură. Conform motivaţiei expuse în faţa instanţei, Fotbal Club U Craiova SA a chemat în judecată doar pe primarul municipiului Craiova, nu şi municipalitatea ca şi entitate. „Voi câştiga sută la sută, pentru că nu avem cum să pierdem acest proces. Au motivat că nu a fost citată şi municipalitatea, dar la dosar există şi această citaţie. În plus, ei sunt reprezentaţi de aceeaşi persoană, aşa că decizia putea fi dată deja. Este clar că nu au curaj şi trag de timp”, a afirmat Adrian Mititelu.

FC Universitatea Craiova a cerut reintegrarea echipei şi dreptul de a evolua pe stadionul "Ion Oblemenco". Pentru ca sentinţa să fie cât mai rapidă, clubul a solicitat ordonanţă preşedinţială.

 
afiseaza mai multe
ipsilante
Stiinta a fost si este numai una: C.S.Universitatea Craiova. Cea patronata de institutia de invatamint superior cu acelasi nume. Cea care a cistigat 4 campionate si 6 cupe ale Romaniei sub aceasta denumire! In nici un caz un SRL al unui individ dubios, scandalagiu si procesoman, bolnav de orgoliu si nu numai, care face de ris Craiova su Oltenia. Cu stadion sau fara, STIINTA TRAIESTE DIN NOU! Hai CS Universitatea Craiova!
24 iulie 2013, 17:50
 
C,S, U, CRAIOVA
F.C.mititelu S.R.L. are locul asigurat la Booveni .CRAIOVA are din acest an o echipa a orasului ,nu un srl de familie . Un oras universitar se poate rasfata cu o echipa care sa-l reprezinte pe terenul de joc si nu prin salile tribunalelor.
24 iulie 2013, 13:15
 
mar
BRAVO MITITELULE!!!!! PE OBLEMENCO DOAR U CRAIOVA CEA ADEVARATA!!!!!!!
24 iulie 2013, 12:19
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro