Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Veşti proaste pentru Mititelu
Denumirea „Universitatea Craiova“ nu poate fi folosită
10 Publicat la 25 iulie 2013, ora 19:05, 6762 / 2323 afişări Claudia Vascău
Nota medie 5.9/10 din 926 voturi
   
Dosar subţire - Surse de finanţare minore pentru Liga a 2-a

Universitatea Craiova și-a depus dosarul de înscriere în Liga a doua, însă nu primeşte veşti prea bune. De altfel, se ştia de mult care vor fi problemele la FRF, nu neapărat aversiunea lui Sandu faţă de Mititelu, cât anumite aspecte juridice clare, cum ar fi denumirea clubului / societăţii repus(e) în drepturi de justiţie, alta decât cea a clubului / societăţii cu care juriştii lui Mititelu se chinuiesc să forţeze licenţierea.

 

Potrivit paginii de facebook Fanatik Show, Viorel Duru, președintele Comisiei de Licențiere și membru în Comisia de analizare a cererilor de înscriere în liga secundă, i-a raportat regulamentar lui Adalbert Kassai că echipa lui Mititelu nu poate folosi numele de „Universitatea Craiova“, deoarece echipa de acum nu reprezintă același club cu cel care a fost repus în drepturi de Curtea de Apel în vara anului trecut (vezi şi foto facsimil - document pe care FRF l-a comunicat clubului lui Mititelu pentru ca acesta să aibă grijă cum să-şi întocmească dosarul cu cererea de înscriere în campionat).

 

Pe de altă parte, sursele de finanţare care apar în documentaţia lui Mititelu, de aproximativ 200.000 de Euro, sunt total insuficiente pentru asigurarea funcţionării echipei într-un eşalon totuşi costisitor. Astfel, în raportul invocat mai sus se arată că „sursele credibile de finanțare prezentate de club sunt de doar 200.000 euro, insuficiente pentru participarea la competițiile la care trebuie să participe Fotbal Club U Craiova SA în sezonul 2013/2014, respectiv Campionatul Național Liga 2, Cupa României și campionatele de juniori la cinci categorii de vîrstă“.

 

Dincolo de toate acestea şi oricât se agită Adrian Mititelu să combată cu opinii juridice, există tot felul de alte datorii ale clubului dezafiliat către o grămadă de terţi care vor atârna greu în decizia comisiei responsabile din cadrul Federaţiei.

 

Conform surselor noastre, echipa lui Mititelu are şanse extrem - extrem de mici să obţină un loc în Liga a doua.

 

 
afiseaza mai multe
Neutru
Ca si suporter neutru, observ diferenta de limbaj si cilizatie intre fanii celor doua grupari di trag concluzia ca aceia care il sustin pe Mititelu sunt pur si simplu deplorabili. Un suporter chiar fanatic nu poate vorbi in halul asta!
26 iulie 2013, 15:42
 
dan
Din cate vad eu in adresa aia exista niste inadvertente. Pai ala zice ca echipa dezafiliata este Fotbal Club U Craiova SA dar la sfarsit zice ca Fotbal Club U Craiova SA nu poate folosi denumirea de Universitatea Craiova. Mie mi se pare ca este aceiasi denumire, nu? Ori nu inteleg eu ori ala e un cretin care a facut varza adresa asta.
26 iulie 2013, 08:38
 
Florin
Bai fratilor hai sa nu ne mai certam sa vedem echipa inscrisa in liga 2 ca asta ne este interesul noi acum degeaba ne certam aici,aveti dreptate cu rapid.u cluj,dinamo dar eu sper ca tot vom juca anul asta si va cadea si muie ala de mircea sandu vor veni altul mai bun.FORZA U CRAIOVA
26 iulie 2013, 07:11
 
MITITELU BELITU
eu stiu ca CS.UNIVERSITATEA CRAIOVA a cistigat cupe si campionate,si echipa clonata FC.U CRAIOVA are doua retrogradari,insolventa dezafiliere,reafiliere si urmeaza falimentul total,atunci ce palmarese vreti bai jegosilor,nu sunteti multumiti ca avem stinta noastra din nou
26 iulie 2013, 00:51
 
K
o sa crape paraliticii de ciuda cand CS U Craiova, adevarata Stiinta, va promova :)
25 iulie 2013, 21:27
 
mark
DAR CINE MORTII VOSTRII SUNTEM NOI BAAAAAAAAA?????? FACEM REVOLUTIE!!!!! STIINTA E DOAR UNAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
25 iulie 2013, 20:40
 
Unul
hahahaah Foarte tare frate! pai nu zicea Ajica ca nu are voie Olguta sa foloseasca numele de Universitatea? Uite ca realitatea ii dovedeste ca el este cel care nu are voie sa foloseasca acest nume! Sa va mai uitati in gura astuia de acum inainte.
25 iulie 2013, 19:44
 
@ion
Ma Ioane, tu esti stelist si te gasisi sa bagi raca intre olteni ca te dadu nevasta afara din casa si stai cu tableta pe bordura. du te tata si vezi mai bine cum ajunse rapidu` sa joace in liga I fara licenta. olteanu vrea fotbal tata, important e sa fie fotbal.
25 iulie 2013, 19:38
 
ion
o sa spuneti ca sunt unul de a lui mititelu nu sunt un suporter al craiovei din bucuresti si pt mine u. craiova este cea dezafiliata si tb sa joace in b ca la scoala incepi din clasa 1 nu ca olguta direct .ps pe olguta o cunosc cand venea la mine la rest in bucuresti si era in prm a lui vadim ce sa va spun despre ea fara cuvinte abureala asta este olguta
25 iulie 2013, 19:30
 
ion
alta facatura made frf dar rapidul nu are datorii dinamo nu are ce va luati mereu de mititelu o sa faca pe oase
25 iulie 2013, 19:23
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro