Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Instanţa a decis:
Mititelu pierde tot! Parteneriatul dintre Primărie şi “U” Craiova, legal!
0 Publicat la 22 martie 2015, ora 14:51, 6853 / 2093 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 872 voturi
   
Veste năucitoare pentru Adrian Mititelu din partea Curţii de Apel Bucureşti. CAB a decis că asocierea dintre CS Universitatea Craiova şi Primăria Municipiului Craiova este legală.

Primăria Municipiul Craiova, reprezentată în instanţă de avocatul Radu Marinescu, a obţinut cea mai mare victorie împotriva lui Adrian Mititelu. Într-un proces intentat de fostul patron de la FC U Craiova, se cerea ca instanţa să constate că parteneriatul dintre CS U Craiova, Primăria Municipiului Craiova şi Clubul Sportiv Universitatea Craiova este nelegală. Ei bine, după mai multe termene şi amânări, instanţa a dat soluţia. Una care i-a explodat în faţă lui Adrian Mititelu.

 

Respinge, ca inadmisibile, excepţiile de nelegalitate, invocate de către reclamantă prin cererea de chemare în judecată şi prin notele scrise depuse la data de 27.01.2014, referitoare la pct. 14 din hotărârea Adunării Generale a FRF din data de 14.05.2012, la contractul de asociere în participaţiune nr. 41/08.07.2013, încheiat între pârâţii Clubul Sportiv U Craiova SA, Municipiul Craiova şi Clubul Sportiv Universitatea Craiova”.

 

Răspunsul dat de CAB este cu atât mai greu de digerat pentru Mititelu cu cât vine la pachet cu o altă veste tulburătoare: şi anume că afilierea Clubului Sportiv Universitatea Craiova în Liga 2 a fost perfect legală. Practic, Mititelu a pierdut cel mai esenţial proces pe care l-a intentat împotriva municipalităţii şi Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Municipaliatatea a fost reprezentată în instanţă de avocatul Radu Marinescu care, după lovitura stadionul, a mai mai reuşit două de maestru: dovedirea în instanţă a legalităţii parteneriatului dintre CS Universitatea Craiova şi Primăria Craiova şi, de asemenea, a legalităţii afilierii Clubului Sportiv Universitatea Craiova în liga secundă.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro