Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport
U Craiova a intrat în izolare la cantonamentul din Lunca Jiului
0 Publicat la 22 iulie 2020, ora 11:09, 2044 / 1771 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.0/10 din 699 voturi
   
După a fost descoperit primul caz de coronavirus în stafful tehnic din Bănie, team-managerul Lucian Pretorian, DSP a deschis o ancheta epidemiologica, antrenamentele continuând fără probleme în cantonamentul din Lunca Jiului.

La testul efectuat luni, team-managerul Științei, Lucian Pretorian (38 ani), a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, iar antrenorul grupării, Cristiano Bergodi, a avut rezultat neconcludent.

Într-un comunicat emis chiar de Universitatea Craiova, DSP a deschis o anchetă epidemiologică pentru a vedea ce pași trebuie să urmeze întreg lotul și stafful.

Marți, Cristiano Bergodi a repetat testul, acesta având rezultat negativ. Antrenorul italian va mai repeta testul zilele următoare.

 „Prima veste bună a zilei: membrul din staff al cărui rezultat a fost ieri neconcludent a fost retestat, iar rezultatul este unul negativ” a anunţat clubul din Bănie. Totodată, team-managerul Lucian Pretorian este asimptomatic, dar a intrat în izolare, acasă.

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova, programat iniţial pentru sâmbătă, de la ora 21, a fost amânat, după ce în rândul grupării din Bănie au apărut aceste probleme în urma testului de luni, efectuat de toţi componenţii lotului şi de staff-ul echipei. Chiar dacă s-ar dori disputarea meciului, aceasta nu este legală, deoarece, conform protocolului, cei de la Universitatea Craiova trebuie să fie testaţi din nou chiar sâmbătă, iar rezultatele se vor primi duminică. .

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro