Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport
U Craiova - FCSB 2-1! Alexandru Cicâldau a deschis scorul în urma unui penalty, Nistor a dat golul decisiv
0 Publicat la 13 iulie 2020, ora 11:07, 1704 / 1479 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 5.8/10 din 619 voturi
   
Bănia a înnebunit duminică seara! Oltenii i-au dovedit pe steliști în unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului!

Au pierdut de 3 ori în fața rivalei FCSB și au câștigat o singură dată în 20 de meciuri. Jucătorii Științei au fost croiți pe victorie seara trecută! Au dovedit că „au înnebunit oltenii” în lupta pentru titlu! Craiova avea 10 puncte în fața FCSB înaintea derby-ului care a făcut Bănia să se umple de sute de suporteri!

 

Deși n-au putut fi prezenți fizic pe stadion pentru a-i susține pe baieții Științei în lupta cu steliștii, aceștia au avut grijă să le arate că îi susțin chiar și din afara stadionului! Astfel că, “Suntem cu voi..” a fost mesajul din tribune care a umplut sufletul jucătorilor de la Craiova și le-a dat curaj și încredere că titlul poate veni la Craiova după 29 de ani!

 

Alexandru Cicâldău, 23  de ani, a deschis scorul în urma unui penalty. Acesta a fost foarte sigur pe șutul său care i-a dat echipei și mai multe speranțe la titlu! Pe toată durata acestui campionat, Cicâldău a marcat 13 goluri.

 

Iulian Cristea a urcat decisiv în atac, la centrarea perfectă a lui Coman. La pauză a fost 1-1 după ce Koljic a ratat o ocazie mare. În a doua repriză, Nistor a schimbat scorul la 2-1, astfel Știința fiind doar la 3 meciuri distanță detitlu!

Bucuria suporterilor jucătorilor din Bănie a fost fără limite, aceștia așteptându-i pe băieți în afara stadionului, cu măști, fumigene și aplauze!

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro