Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport
Idolul fanelor la ceas aniversar
0 Publicat la 7 iulie 2020, ora 14:27, 917 / 758 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.0/10 din 396 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!

Cel mai valoros jucator la Craiovei, a cărei frumusețe o depășește pe cea a Luceafărului, face 23 de ani. Născut pe 7 iulie 2020, Alexandru Cicâldău rupe inimile fanelor la fiecare apariție în tricoul Universității Craiova. Deși unii răutăcioși îl invidiază și spun că e urât, această frumusețe masculină bucură inimele suporterițelor atunci când pășește pe dreptunghiul verde. Tânăr, frumos, valoros, plin de entuziasm, Alexandru Cicâldău face ca meciurile Universității Craiova să fie mult mai plăcute ochiului chiar și atunci când echipa jopacă prost.

Din păcate, decarul Craiovei este îndrăgostit lulea și se pare că se gândește serios la căsătorie în viitorul apropiat, surse demne de încredere spunând că acesta așteaătă să își ceara consoarta în căsătorie la finalul campionatului, cererea urmând a fi făcutîn ziua meciului cu CFR Cluj, când Craiova poate câștiga campionatul.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro