Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Sport Stranierii au ajuns la Calafat
Pete de culoare în cantonamentul Universităţii
6 Publicat la 25 iulie 2013, ora 16:24, 5422 / 2036 afişări Cătălin PRAJA
Nota medie 5.8/10 din 836 voturi
   
Vă mulţumim pentru votul acordat!
Dorel Stoica şi compania vor susţine primul meci de pregătire din această vară în compania formaţiei Dunărea Calafat. Acesta este programat să se dispute miercurea viitoare. La plecarea din Calafat, juveţii vor disputa un meci amical cu Minerul Motru care va avea loc cel mai probabil la Severin.

Cei mai tineri dintre jucătorii aflaţi sub comanda lui Nicolo Napoli s-au adaptat perfect condiţiilor de antrenament. În cantonamentul de la Calafat au ajuns şi stranierii echipei, Raffaelle Corace şi Acka Stephane. Ambii au jucat în ligile inferioare din Italia. Alături de juveţi se antrenează şi sârbul Bozidar Cosici, venit de la FC Olt Slatina.

În perioada următoare, în cantonamentul de la Calafat îşi vor face apariţia şi alţi jucători care negociază cu antrenorul Nicolo Napoli. (Foto Denis Şchiopu).

PLUS: Vezi mai jos video de senzaţie cu Raffaelle Corace, unul dintre cei mai buni jucători aflaţi sub comanda lui Napoli.

 
afiseaza mai multe
H2O
Frate, cand o pleca baiatul asta nevinovat cu autostopul pana in Kenia sau de unde e el, ca in veci nu o sa faca Mititelu echipa de B :)))
26 iulie 2013, 08:22
 
ion
TOTI SUNT MANJITI MITITELU ESTE SINGURUL CARE SE LUPTA CU EI SA STITI CA NU IL LAUD DAR FIND DIN BUCURESATI O CUNOSC PE OLGUTA CAND ERA LA PRM SI CU ASTA SPUN TOTUL
25 iulie 2013, 21:05
 
ion
sa sti mark sunt ca tine sunt din bucuresti frate dar craiova sincer este a lui mititelu il apreciez de ce nu au venit alti i nvestitori ca alte echipe pt ca adrian mititelu iubeste craiova putea SA VANDA CRAIOVA DE CE NU A VENIT NIMENI ?
25 iulie 2013, 21:00
 
mark
BRAVO IOANE, STIINTA E DOAR UNA!!!!!!!
25 iulie 2013, 17:17
 
ion
sa vedeti ce echipa face mititelu si voi il injurati cati dintre cei de pe forum si ar pune la bataie averea pt craiova o sa iasa soare si pe strada lui ca saracul numai probleme are cu mafioti de la frf deci hai craiova
25 iulie 2013, 16:55
 
mark
CEI MAI BUNI !!!!!!!!!! SA MURITI DE OFTICA!!!!!!!!!!!!!!!
25 iulie 2013, 16:46
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro